Cautare

1535 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d1 doljj" (3.55 secunde)
Aventura americana" va disparea de pe micile ecrane, cel putin temporar, informeaza 9AMNews. ... Aventura americana", difuzate pe Antena 1, Anamaria Prodan a ajuns sa rezilieze contractul cu postul de televiziune. Impresara de fotbal este suparata dupa ce a constatat ca este ironizata de colegii din trustul Intact.
Guvernul a decis sa finanteze stadionul de 5 stele de la Brasov Dupa mai bine de 20 de ani asteptare, promisiuni electorale si cautari zadarnice a unui investitor privat, Guvernul a descis sa finanteze construirea unui stadion de 5 stele la Brasov.
Cand va fi gata METROUL catre Aeroportul Henri Coanda Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat ca in aprilie va fi finalizata documentatia pentru linia de metrou catre Aeroportul Henri Coanda.
Vom incepe demersurile in cel mai scurt timp pentru un astfel de proiect!, a scris atunci pe Facebook Gabriela Firea. Iata ca a trecut mai putin de jumatate de an si promisiunea Gabrielei Firea incepe sa prinda contur.
Patronul divizionarei secunde sustine ca a vorbit cu oficialitatile locale din Craiova sa vina si sa joace in Banie, insa conducatorii orasului neaga tratativele Suporterii craioveni sufera din plin dupa dezafilierea temporara a echipei-fanion a Olteniei, Universitatea Craiova, suspinand dupa meciurile de fotbal, dupa derbiuri si dupa gloria de altadata.
Mijlocasul echipei Pandurii, Cosmin Bacila, se recupereaza la o clinica din Roma si spera sa revina pe teren la finalul lunii martie Fotbalistul pandurilor, Cosmin Bacila, incearca sa-si revina dupa accidentarea din partida cu Steaua din turul acestui sezon, cand Florin Gardos i-a provocat o dubla fractura, de tibie si peroneu.
Mijlocasul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi (foto), a castigat, luni seara, pentru a treia oara consecutiv Balonul de Aur, trofeu decernat de FIFA si France Football, in cadrul unei gale desfasurate la Zürich.
"Noi nu iesim in strada decat pentru Steaua!" AISS se apara, Becali face o afirmatie socanta:"Sa ma contacteze Jandarmeria!" Stelistii din AISS se dezic de cei din Peluza Sud. Explica intr-un comunicat de presa ca nu au luat si nu vor lua parte la protestele de la Universitatea.
Divizionara C Prometeu Craiova si-a reluat saptamana trecuta pregatirile in vederea returului de campionat, unul in care trebuie sa aiba un parcurs bun si sa revina in prima jumatate a clasamentului, lucru echivalent cu salvarea de la retrogradare.
Reprezentativa de fotbal a Zambiei a reusit imposibilul si a castigat, in premiera, Cupa Africii pe Natiuni (CAN) - editia a 28-a, dupa ce s-a impus duminica seara, la Libreville, in fata Coastei de Fildes la loviturile de departajare, scor 8-7.
Capitanul pandurilor, Mihai Pintilii, a descoperit cheia succesului in fotbal: ... Deviza fotbalistului de la Pandurii, Mihai Pintilii, este: ... Capitan la Pandurii, Pintilii este, mai nou, un obisnuit al lotului national de seniori al Romaniei, urmand sa bifeze maine, cu Uruguay, al cincilea joc sub tricolor.
Hope Solo, intr-un pictorial nud care te va face sa iubesti fotbalul feminin Hope Solo, portarul "nationalei" feminine de fotbal a SUA, a facut visele multor microbisti sa devina realitate. Recent, a pozat nud pentru revista "Body Issue", detinuta de ESPN.
Rezultatele bune in materie de juniori nu contenesc sa apara, iar asta ne demonstreaza inca o data ca regiunea Oltenia are resurse nelimitate in materie de fotbal. Ultima isprava a inregistrat-o grupa de copii nascuti in 2000 a AS "Casa Bogdan"
De profil mijlocas, Cristea a evoluat in ultimele etape ca fundas stanga si s-a descurcat destul de bine. Mijlocasul Calin Cristea a inceput sezonul titular, insa pana la finalul anului 2011 a adunat abia 159 de minute in teren in Liga 1.
inregistrata sambata, la Piatra Olt, cu FC Olt Slatina, nu a fost deloc pe placul celor de la Gaz Metan Severin.
Arbitrul Cristian Balaj, prezent in calitatea sa de presedinte al AJF Maramures la Adunarea Generala a FRF, a declarat ca s-a abtinut de la votul pentru dezafilierea clubului Universitatea Craiova, desi, din punctul sau de vedere, decizia de excludere este corecta.
Ilie Balaci, fosta mare glorie a Stiintei, este mahnit de decizia luata astazi de FRF in cadrul Adunarii Generale, mai exact dezafilierea clubului Universitatea Craiova, si este impotriva infiintarii unei alte echipe.
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a propus in cadrul sedintei de astazi a Adunarii Generale, sustinuta la Casa Fotbalului, excluderea Universitatii Craiova din fotbalul romanesc. ... "Tinand cont de jucatorii care s-au lansat la Craiova, acel oras merita un loc in Liga a II-a.
Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat, astazi, cererea celor doua finaliste ale Cupei Romaniei - Timisoreana, Dinamo Bucuresti si Rapid Bucuresti, ca intalnirea sa fie condusa de o brigada de arbitri din strainatate, informeaza Mediafax.
Reunirea nationalei Romaniei va avea loc in 25 mai, la ora 12.00, la Centrul de Fotbal de la Mogosoaia.
google-analytics.com